STIHL RM 3 RT - бензинова косачка, без кош

STIHL RM 3 RT - бензинова косачка, без кош

Много маневрена триколесна косаюка от Щил


Мощна триколесна мултифункционална косачка STIHL RM 3 RT с двигател B&S Serie 650 EXi OHV с функция ReadyStart и колесен механизъм. При STIHL буквата "Т" в името означава тяга. Точно това предоставя и косачка RM 3 RT - тяга, мощност, маневреност. Благодарение на триколесната конструкция със свободно движещо и фиксиращо се предно колело тя е изключително маневрена. Това улеснява косенето около храсти и дървета и е много практично при косене с косачката по тесни места с много завои. Може да се използва като косачка със странично изхвърляне и като косачка за мулчиране. Бързите връзки Quick-Fix осигуряват лесно сгъване на ръкохватката при транспортиране и съхранение на косачката. Косачката STIHL RM 3 RT е подходяща за поддръжка на тревни площи до 2000 кв. м. Ширината на косене е 48 см, а височината може да се настройва в диапазона  25 - 80 мм, което прави косачката подходяща за косене и на по-високи треви. Роторната косачка STIHL RM 3 RT е част от серията косачки със специално приложение от Щил и представялва маневрена и мощна роторна косачка за трева. Тази косачка е с корпус изработен от качествена стоманена ламарина, което я прави подходяща за професионална употреба и интензивно косене на трева. Косенете между храсти и дървета и поддржката на тесни тревни площи става изключително лесно с тази професионална градинска машина. Косачките на Щил се отличават със своята издържливост и дълъг живот,  което прави фирмата номер едно производител в Европа на градинска техника. Тази мощна и маневрена косачка е задължително оръжие в аксесоари за всеки професионален градинар.

Технически характеристики
Тегло (кг.) 30
Измерено ниво на звуково налягане LpA dB(A) 82
Вибрации коефициент на неопределеност K м/сек² 2,40
Гарантирано ниво на звукова мощност LwA dB(A) 96
Коефициент на неопределеност KpA dB(A) 2
Ширина на косене (cм.) 48
Височина на косене (мм.) 25-80
Вместимост на коша за трева (л.) 55
Ниво на вибрации ahw м/сек² 4,80
Тревна площ (м²) до 2000
Двигател тип B&S Serie 650 EXi OHV
Серийно Оборудване
Гумирана ръкохватка
Лесно движещи се колела
Сгъваема ръкохватка
Бързи връзки Quick-Fix
Двигател ReadyStart
Колесен механизъм 1 предна скорост
Мулчиране
Корпус от стоманена ламарина
Антивибрационни елементи
Регулиране височината на косене по ост
Странично изхвърляне
Регулируемо предно колело

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Серийно оборудване

 
Бързи връзки Quick-Fix

Осигуряват бързо и лесно затягане и разхлабване на държачите на ръкохватката.

Бързи връзки Quick-Fix
Корпус от стоманена ламарина

Благодарение на конструкцията от стоманена ламарина корпусът на тази косачка е стабилен и устойчив на усукване.

MB Корпус от стомана на косачка Викинг
Лесно движещи се колела

Задвижващите колела с тракционен профил на косачки Викинг са много здрави и имат дълъг живот на експлоатация. Те гарантират бързо придвижване в избраната посока.

RM Лесно движещи се колела на косачки Щил
Нож за мулчиране

Със специално оформения нож за мулчиране на тази косачка тревата се отрязва постепенно и след това в корпуса на косачката се надробява на фини частици, които падат като тор върху окосената площ и я обогатяват с хранителни вещества и влага.

RM Мулчиране на трева с косачка Щил
Антивибрационни елементи

Равномерен ход благодарение на интегрираните елементи за затихване на вибрациите за продължителна работа с по-добро водене на косачката с минимално усилие.

Антивибрационни елементи на косачки Викинг
ReadyStart

Ready Start намалява съпротивлението при стартиране на косачката: едно дръпване на въжето е достатъчно за запалване на двигателя. Надеждно стартиране при всякакви температури благодарение на стартовата автоматика.

Ready Start функция на косачки STIHL
Регулиране височината на косене по оста

Регулирането във височина при триколесните мултифункционални косачки става посредством настройка на задните колела по оста и индивидуална настройка на предното колело. Това осигурява четири различни височини на косене.

Регулиране височината на косене по оста на маневрена косачка
Странично изхвърляне

При косене с отворена клапа за изхвърляне окосената трева се изхвърля настрани

Странично изхвърляне при триколесна косачка Щил
Регулируемо предно колело

Свободно движещото се предно колело на триколесните мултифункционални косачки дава възможност за маневриране при работа. При косене по леки наклони и за точно окосяване по краищата на тревните площи то може да бъде фиксирано.

Регулируемо предно колело на маневрена косачка от Щил
Супер удобна гумирана ръкохватка

Осигурява много ергономично и приятно на допир държане, тъй като лостът за спирачка на двигателя се притиска перфектно зад нея.

Удобна гумирана ръкохватка на косачка Щил
Колесен механизъм

Колесният механизъм на триоколесната косачка и придава допълнителна тяга и с него косачката на Щил преодолява наклони и неравности по терена много по-лесно.

Колесен механизъм от Щил

 

Запазване на продукт

Този продукт може да бъде запазен онлайн и да бъде получен в нашият STIHL магазин обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и в нашия STIHL магазин. Може да видите адрите на Щил магазинитие ни като кликнете на Инструкции

Гаранция: 2 години (условия)

( 1 година за фирми )


 

Доствавка до: 2 - 7 работни дни


 

Продуктът може да бъде закупен на изплащане

  • 1,119.00лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 110.04 лв. на месец

Етикети: VIKING, STIHL, MB, MB 3 RT, RM, RM 3 RT, косачка, бензинова