STIHL MS 271 - бензинов моторен трион - резачка

STIHL MS 271 - бензинов моторен трион - резачка

*Всички моторни триони от серията MS на STIHL се предлагат заедно с шина, предпазител, верига и комбиниран ключ (включени в цената)

Резачка STIHL MS 271 за по-интензивна работа


Универсален и здрав бензинов трион STIHL MS 271 (2,6 kW) предназначен за работа в селското стопанство и градинарство. Наследник на популярния модел MS 270. Моторната резачка е оборудвана с двигател с технология   2-MIX  предоставяща нисък разход на бензин и ниско ниво на изпускане на изгорели газове в атмосферата, съчетани с високо ниво на производилтеност на двигателя. Моторният трион е в пълно съответствие със строгите норми за вредни емисии при моторни уреди EU II. Серийното оборудване на тази бензинова резачка продължава с дълготрайна филтрираща система с предфилтриране, професионална антивибрационна система за ниско ниво на вибрациите на двигателя, система за предварително отопление на карбуратора, коменсатор, система за смазване на веригата Ematic от Щил и   еднолостово управление. Тази бензинова моторна резачка представлява практичен универсален помощник за селските стопани, ландшафтните специалисти, строителните работници и дърводелците. Моторният трион е много подходящ за добив на дърва за огрев. Резачката предоставя бърз достъп до елементите подлежащи на сервиз, поддръжка и подмяна, благодарение на еднокомпонентният капак на двигателят. STIHL MS 271 е отличен представилтел на серията резачки за селското и горското стопанство от Щил.

MS 271 се предлага с шина Rollomatic E, .325", 1,6 мм. с дължина от 40 см., оборудвана с верига RM.


STIHL MS 271 - идеалният помощник във вашата ферма


Технически характеристики
Дължина на шината (см.)40
Работен обем (см³)50,2
Мощност (kW/к.с.)2,6/3,5
Тегло (кг.)5,6
Тегло за единица мощност кг/kW2,2
Ниво на звуково налягане dB(A)103
Ниво на звукова мощност dB(A)115
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек4,5/4,5
Стъпка на веригата.325 "
Верига STIHL Oilomatic, типRapid Micro (RM)
Шина типRollomatic E, .325", 1,6 мм
Серийно Оборудване
STIHL 4-канална техника
Антивибрационна система
Двигател 2-MIX на STIHL
Еднолостово управление
Компенсатор
Система за смазване Ematic
Странично опъване на веригата
Дълготрайна филтрираща система с предфилтриране
Капачки,които се отварят и затварят без инструмент
Предварително отопление на карбуратора

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Серийно оборудване

 
  •  
STIHL 4-канална техника

Четири преливни канала завихрят гориво-въздушната смес преди запалване, което води до оптимално изгаряне на горивото и значително повишаване ефективността на двигателя на резачката. Резултатът: по-нисък разход на гориво и висок въртящ момент в широк диапазон на оборотите. (подобно на снимката)

STIHL 4-канална техника на двигател на резачка
Антивибрационна система

Силните вибрации на местата, където се държат моторните резачки, могат да доведат до нарушено оросяване на ръцете. Затова STIHL разработи ефективна антивибрационна система. При уредите, оборудвани с нея, вибрациите предавани от двигателя и работния инструмент към местата, където се държи машината, са значително намалени. (подобно на снимката)

STIHL Антивибрационна система на резачка
Дълготрайна филтрираща система с предфилтриране

При иновативната дълготрайна филтрираща система по-големите и тежки частици прах се изхвърлят още при предфилтрирането и по този начин се облекчава същинския филтриращ елемент. В резултат можете да работите с моторния си трион два пъти по-дълго време, отколкото с предшестващите го модели резачки преди да се наложи почистване на въздушния филтър. Това от своя страна осигурява и значително по-дълъг живот на въздушния филтър. (подобно на снимката)

STIHL Дълготрайна филтрираща система с предфилтриране на резачка Щил
Двигател 2-MIX на STIHL

В сравнение с двутактовите двигатели на резачки STIHL със същата мощност, но без технология 2-MIX, двутактовият двигател с технология 2-МІХ на STIHL e с до 20% по-нисък разход на гориво и отделянето на вредни емисии е намалено с до 70%.

Двигател 2-MIX на резачка STIHL
Еднолостово управление

Функциите на резачката, като студено и топло стартиране, режим на работа и покой, се управляват посредством един единствен лост. Това осигурява комфорт и безопасност по време на работа, тъй като позволява дясната ръка да е винаги на ръкохватката. (подобно на снимката)

STIHL Еднолостово управление
Компенсатор

Ролята на компенсатора (регулираща система в карбуратора на резачката) е въпреки увеличаващото се замърсяване на въздушния филтър, мощността на двигателя, нивото на вредни емисии и разходът на гориво да остават непроменливи за продължителен период от време. Едва когато е налице чувствителен спад в мощността, въздушният филтър трябва да бъде почистен. Това гарантира много дълги работни интервали без необходимост от поддръжка. (подобно на снимката)

STIHL Компенсатор за резачка Щил
Система Ematic

Системата за смазване веригата на резачките Ematic на STIHL се състои от шина STIHL Ematic или Ematic S, верига STIHL Oilomatic и регулираща подаваното количество масло маслена помпа. Благодарение на специалната конструкция на шината и веригата всяка капка масло за вериги попада на мястото, където е необходимо смазване. Така разходът на масло може да бъде намален с до 50%.

STIHL Система Ematic за смазване веригата на резачки
Странично опъване на веригата

Регулиращият винт се управлява през капака на водещото колело, разположен от дясната страна на резачката. Това предотвратява прекия контакт на ръката с острата верига и остриетата на зъбната опора. (подобно на снимката)

STIHL Странично опъване на веригата на резачката
Предварително отопление на карбуратора

Дори през студените месеци на годината можете да разчитате на резачките STIHL с предварително отопление на карбуратора. При включен зимен режим на работа, предварително затоплен всмуканият въздух обгръща карбуратора, което предотвратява замръзването му. Превключването от летен на зимен режим на работа става само с едно движение на ръката. (подобно на снимката)

STIHL Предварително отопление на карбуратора
Капачки,които се отварят и затварят без инструмент

Патентовани специални капачки на резервоарите за бензин и масло - резервоарите на оборудваните с тях моторни уреди се отварят и затварят лесно и бързо, без помощта на инструмент. (подобно на снимката)

STIHL Капачки,които се отварят и затварят без инструмент

 

  Ръководство за употреба

  STIHL MS ръководство за употреба

STIHL MS резачка схемаснимката е илюстративна, текущият моторен трион притежава само част от описаните функции (Вижте секция "Оборудване")

Ръководство за употреба на бензинови моторни резачки Щил. Прочетете внимателно как да сглобите и работите с вашата мощна бензинова моторна резачка Щил MS 271, както и с резачка MS 291

Запазване на продукт

Този продукт може да бъде запазен онлайн и да бъде получен в нашият STIHL магазин обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и в нашия STIHL магазин. Може да видите адрите на Щил магазинитие ни като кликнете на Инструкции

Гаранция: 2 години (условия)

( 1 година за фирми )


 

Доствавка до: 2 - 7 работни дни


 

Продуктът може да бъде закупен на изплащане

  • 901.00лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 88.60 лв. на месец

Етикети: STIHL, MS 271, MS 200, ЩИЛ, МС 271, трион, RM, градинарство, селско стопанство, моторен трион, резачка, резачки, MS