STIHL MS 211 C-BE - бензинов моторен трион - резачка

STIHL MS 211 C-BE - бензинов моторен трион - резачка

*Всички моторни триони от серията MS на STIHL се предлагат заедно с шина, предпазител, верига и комбиниран ключ (включени в цената)

Комфортен бензинов трион MS 211 C с ErgoStart и устройство за бързо опъване на веригата


Комфортна бензинова резачка STIHL MS 211 C-BE с изключително ниско ниво на вибрациите, подходящ за поддръжка на двора и градината. В сравнение с базовият MS 211 модел, тази резачка е окомплектована със специални функции за комфорт (C). Допълнителното оборудване на бензиновата резачка MS 211 C се състои от система за удобно стартиране посредством ErgoStart (E) и лесна смяна на веригата благодарение на практичното устройство за бързо опъване на веригата (B). Серийното оборудване на бензиновата резачка STIHL MS 211 C се състои от голям набор от практични системи например филтрираща система с предфилтър или антивибрационна система, патент на Щил. Да не забравяме разбира се и 2-MIX технологията за двутактовите двигатели на резачки, в сравнение с традиционните двутактови двигатели без технология 2-МІХ разходът му на гориво е с до 20% по-нисък, а нивото на вредни емисии в отпадните газове е намалено с до 70%. С дължина на шината до 40 см. Моторнитят трион от Щил е много подходящ за рязане на дърва за огрев и употреба при строителни и ремонтни дейности с дървен материал. STIHL MS 211 C е подходящ за поваляне на дървета с диаметър до 30 см. MS 211 C е универсална резачка за дърва Щил с допълнителни екстри спрямо не модифицираният модел и атрактивна цена.


Моторният трион идва при вас с шина тип: Rollomatic E, 3/8" P, 1,3 мм. Дължина на шината от 40 см., оборудвана с верига  PICCO MICRO 3 (PM3). Резачката работи с горивна смес от бензин и 2-тактово масло.


MS 211 C - модерна резачка сред серията резачки за дърва STIHL
Технически характеристики
Дължина на шината (см.)40
Работен обем (см³)35,2
Мощност (kW/к.с.)1,7/2,3
Тегло (кг.)4,6
Тегло за единица мощност кг/kW2,7
Ниво на звуково налягане dB(A)100
Ниво на звукова мощност dB(A)113
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек3,5/3,5
Стъпка на веригата3/8" P
Верига STIHL Oilomatic, типPicco Micro 3 (PM3)
Шина типRollomatic E, 3/8" P, 1,3 мм
Серийно Оборудване
STIHL 4-канална техника
Антивибрационна система
Двигател 2-MIX на STIHL
Еднолостово управление
Компенсатор
Система за смазване Ematic
Устройство за бързо опъване на веригата (B)
STIHL ErgoStart (E)
Дълготрайна филтрираща система с предфилтриране
Капачки,които се отварят и затварят без инструмент
Предварително отопление на карбуратора
Ръчна горивоподкачваща помпа (Purger)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

  Ръководство за употреба

 

  STIHL MS Ръководство за употреба

Резачка схемаснимката е илюстративна, текущият моторен трион притежава само част от описаните функции (Вижте "Оборудване")

 

 

Ръководство за употреба на бензинови моторни резачки Щил. Прочетете внимателно как да сглобите и работите с вашата бензинова резачка Щил MS 181, както и с резачка MS 211 и разбира се с модел MS 211 C-BE

Серийно оборудване

 
  •  
STIHL 4-канална техника

Четири преливни канала завихрят гориво-въздушната смес преди запалване, което води до оптимално изгаряне на горивото и значително повишаване ефективността на двигателя на резачката. Резултатът: по-нисък разход на гориво и висок въртящ момент в широк диапазон на оборотите. (подобно на снимката)

STIHL 4-канална техника на мотора на резачката
Антивибрационна система

Силните вибрации на местата, където се държат моторните уреди, могат да доведат до нарушено оросяване на ръцете. Затова STIHL разработи ефективна антивибрационна система. При моторните резачки, оборудвани с нея, вибрациите предавани от двигателя и работния инструмент към местата, където се държи машината, са значително намалени. (подобно на снимката)

STIHL Антивибрационна система
Дълготрайна филтрираща система с предфилтриране

При иновативната дълготрайна филтрираща система по-големите и тежки частици прах се изхвърлят още при предфилтрирането и по този начин се облекчава същинския филтриращ елемент. В резултат можете да работите с моторната си резачка два пъти по-дълго време, отколкото с предшестващите го модели преди да се наложи почистване на въздушния филтър. Това от своя страна осигурява и значително по-дълъг живот на въздушния филтър. (подобно на снимката)

STIHL Дълготрайна филтрираща система с предфилтриране за резачки
Двигател 2-MIX на STIHL

В сравнение с двутактовите двигатели на STIHL със същата мощност, но без технология 2-MIX, двутактовият двигател с технология 2-МІХ на STIHL e с до 20% по-нисък разход на гориво и отделянето на вредни емисии е намалено с до 70%.

Двигател за резачка с технология 2-MIX на STIHL
Еднолостово управление

Функциите на резачката, като студено и топло стартиране, режим на работа и покой, се управляват посредством един единствен лост. Това осигурява комфорт и безопасност по време на работа, тъй като позволява дясната ръка да е винаги на ръкохватката. (подобно на снимката)

STIHL Еднолостово управление на резачка
Компенсатор

Ролята на компенсатора (регулираща система в карбуратора) е въпреки увеличаващото се замърсяване на въздушния филтър, мощността на двигателя на резачката, нивото на вредни емисии и разходът на гориво да остават непроменливи за продължителен период от време. Едва когато е налице чувствителен спад в мощността, въздушният филтър трябва да бъде почистен. Това гарантира много дълги работни интервали без необходимост от поддръжка. (подобно на снимката)

STIHL Компенсатор на двигател на резачка
Система Ematic

Системата Ematic на STIHL се състои от шина STIHL Ematic или Ematic S, верига STIHL Oilomatic и регулираща подаваното количество масло маслена помпа. Благодарение на специалната конструкция на шината и веригата всяка капка масло за вериги попада на мястото, където е необходимо смазване. Така разходът на масло може да бъде намален с до 50%.

STIHL Система Ematic за смазване вериги на резачки
Устройство за бързо опъване на веригата (B)

Системата за бързо опъване на веригата (B) на STIHL значително улеснява опъването на веригата на резачката. След разхлабване винта на капака на водещото колело, с помощта на регулиращото колело, веригата се опъва бързо и лесно, без помощта на инструмент. (подобно на снимката)

STIHL Бързо опъване веригата на резачка Щил
Предварително отопление на карбуратора

Дори през студените месеци на годината можете да разчитате на резачките на STIHL с предварително отопление на карбуратора. При включен зимен режим на работа, предварително затоплен всмуканият въздух обгръща карбуратора, което предотвратява замръзването му. Превключването от летен на зимен режим на работа става само с едно движение на ръката. (подобно на снимката)

STIHL  Предварително отопление на карбуратора на резачка
Капачки,които се отварят и затварят без инструмент

Патентовани специални капачки на резервоарите за бензин и масло - резервоарите на оборудваните с тях моторни уреди се отварят и затварят лесно и бързо, без помощта на инструмент. (подобно на снимката)

STIHL Капачки,които се отварят и затварят без инструмент
Ръчна горивоподкачваща помпа (Purger)

С натискане на ръчната горивоподкачваща помпа се подава бензин в карбуратора, което улеснява запалването на резачката след дълъг период, в който тя не е била използвана, тъй като се намалява броят на необходимите издърпвания на стартерното въже. (подобно на снимката)

STIHL Ръчна горивоподкачваща помпа (Purger) за резачка Щил
STIHL ErgoStart (E)

Спирална пружина между стартерното въже и коляновия вал компенсира съпротивлението така, че при изтегляне на въжето то е почти недоловимо. Резултатът: За разлика от машини с традиционни приспособления за стартиране при тези, оборудвани с устройство STIHL ErgoStart, необходимите за стартиране на резачката усилия са двойно по-малко и изтеглянето на стартерното въже може да бъде до три пъти по-бавно. (подобно на снимката)

STIHL ErgoStart (E) за стартиране на резачка
Устройство за бързо опъване на веригата (B)

Системата за бързо опъване на веригата (B) на STIHL значително улеснява опъването на веригата. След разхлабване винта на капака на водещото колело, с помощта на регулиращото колело, веригата се опъва бързо и лесно, без помощта на инструмент. (подобно на снимката)

STIHL Устройство за бързо опъване на веригата (B)  на резачки

 

Запазване на продукт

Този продукт може да бъде запазен онлайн и да бъде получен в нашият STIHL магазин обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и в нашия STIHL магазин. Може да видите адрите на Щил магазинитие ни като кликнете на Инструкции

Гаранция: 2 години (условия)

( 1 година за фирми )


 

Доствавка до: 2 - 7 работни дни


 

Продуктът може да бъде закупен на изплащане

  • 675.00лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 66.38 лв. на месец

Етикети: STIHL, MS 211 C-BE, MS 200, ЩИЛ, МС 211, трион, PM3, градина, двор, моторен трион, резачка, резачки, MS