STIHL MS 180 - бензинов моторен трион - резачка

STIHL MS 180 - бензинов моторен трион - резачка

*Всички моторни триони от серията MS на STIHL се предлагат заедно с шина, предпазител, верига и комбиниран ключ (включени в цената)

Лека и удобна резачка STIHL MS 180


Лек и модерен бензинов трион STIHL MS 180 за рязане на дърва за огрев с по-висока мощност (1,4 kW) и странично опъване на веригата за сигурно и лесно обтягане на веригата. Това е по-големият брат на модел MS 170.  Резачката е снабдена с икономичен двигател 2-MIX за нисък разход на гориво. Серийното оборудване на тази моторна резачка продължава с антивибрационна система Щил, еднолостово управление, система за смазване на веригата Ematic и компенсатор . Моторният трион STIHL MS 180 е окомплектован с шина с дължина 35 см. е подходящ за рязане на по-дебели клони. Той е лесен за употреба и с ниско тегло. Резачката е много подходящ за употреба в домашни и градински условия, както и при ремонтни дейности.  Тя е модерен и удобен моторен трион за мултифункционална употреба както от любители при работоа око дома, така и от професионални озеленители. MS 180 е чудесен представил на серията резачки за дома и двора от Щил. Тази резачка за дърва Щил ви предоставя топ качество на достъпна цена.  Резачки за дърва Щил са машини с високо качество и дълъг живот.

STIHL MS 180 е с дължина на шината от 35 см. Rollomatic E, 1,3 и оборудван с верига  PICCO MICRO 3 (PM3).


MS 180 - практичен помощник от резчките за дърва STIHL


Технически характеристики
Дължина на шината (см.)35
Работен обем (см³)31,8
Мощност (kW/к.с.)1,4/1,9
Тегло (кг.)4,1
Тегло за единица мощност кг/kW3
Ниво на звуково налягане dB(A)100
Ниво на звукова мощност dB(A)112
Ниво на вибрации ляво/дясно м/сек6,6/7,8
Стъпка на веригата3/8" P
Верига STIHL Oilomatic, типPicco Micro 3 (PM3)
Шина типRollomatic E, 3/8" P, 1,3 мм
Серийно Оборудване
STIHL 4-канална техника
Антивибрационна система
Двигател 2-MIX на STIHL
Еднолостово управление
Компенсатор
Система за смазване Ematic
Странично опъване на веригата

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Серийно оборудване

 

Антивибрационна система

Силните вибрации на местата, където се държат моторните резачки, могат да доведат до нарушено оросяване на ръцете. Затова STIHL разработи ефективна антивибрационна система. При резачките, оборудвани с нея, вибрациите предавани от двигателя и работния инструмент към местата, където се държи машината, са значително намалени. (подобно на снимката)

Антивибрационна система на резачка Щил
Двигател 2-MIX на STIHL

В сравнение с двутактовите двигатели на резачки STIHL със същата мощност, но без технология 2-MIX, двутактовият двигател с технология 2-МІХ на STIHL e с до 20% по-нисък разход на гориво и отделянето на вредни емисии е намалено с до 70%.

Двигател 2-MIX на резачка STIHL
Еднолостово управление

Функциите на резачката, като студено и топло стартиране, режим на работа и покой, се управляват посредством един единствен лост. Това осигурява комфорт и безопасност по време на работа, тъй като позволява дясната ръка да е винаги на ръкохватката. (подобно на снимката)

Еднолостово управление
Компенсатор

Ролята на компенсатора (регулираща система в карбуратора) е въпреки увеличаващото се замърсяване на въздушния филтър, мощността на двигателя на резачката, нивото на вредни емисии и разходът на гориво да остават непроменливи за продължителен период от време. Едва когато е налице чувствителен спад в мощността, въздушният филтър трябва да бъде почистен. Това гарантира много дълги работни интервали без необходимост от поддръжка. (подобно на снимката)

Компенсатор
Система Ematic

Системата за смазване на вериги на резачки Ematic на STIHL се състои от шина STIHL Ematic или Ematic S, верига STIHL Oilomatic и регулираща подаваното количество масло маслена помпа. Благодарение на специалната конструкция на шината и веригата всяка капка масло за вериги попада на мястото, където е необходимо смазване. Така разходът на масло може да бъде намален с до 50%.

Система Ematic за смазване вериги на резачки

 

Запазване на продукт

Този продукт може да бъде запазен онлайн и да бъде получен в нашият STIHL магазин обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и в нашия STIHL магазин. Може да видите адрите на Щил магазинитие ни като кликнете на Инструкции

Ръководство за употреба

  STIHL MS Ръководство за употреба

 

STIHL MS Схема

снимката е илюстративна, текущият моторен трион притежава

само част от описаните функции (Вижте "Оборудване")

Ръководство за употреба на бензинови моторни резачки Щил. Прочетете внимателно как да сглобите и експлоатирате с вашата невроятно мощна бензинова моторна резачка Щил MS 170, MS 180 или MS 180 C-BE. Това за моторни резачки преодставящи висока производителност на ниска цена.

Гаранция: 2 години (условия)

( 1 година за фирми )


 

Доствавка до: 2 - 7 работни дни


 

Продуктът може да бъде закупен на изплащане

  • 452.00лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 44.45 лв. на месец

Етикети: STIHL, MS, MS 180, MS 100, трион, ЩИЛ, МС 180, евтин, лек, моторен трион, резачка, резачки, PM3, за градина, за двора