Покупка на изплащане (лизинг)

Условия

  • Да имате навършени 18 години.
  • Минимум 6 месеца трудов стаж на постоянен трудов договор (Важи за UniCredit и TBI Bank).
  • Без просрочени задължения по минали и настоящи кредити.
  • Стойноста на продукта трябва да е над 150 лв.Как се кандидатства ?

В страницата на всеки един продукт, чиято стойност е равна или по-голяма на 150.00 лв. ще видите бутон "Купи на изплащане". След като го натиснете ще отворите кредитен калкулатор, който ще визуализира различните схеми на плащане според сумата на продукта.
В случай, че желаете да закупите няколко продукта, чиято единична стойност е под 150.00 лв, но общата им сума е над 150.00 лв. също може да кандидатствате за кредит. Отворете количката си след като вече сте добавили желаните продукти. За метод на плащане изберете "На изплащане". Ще заредите кредитния калкулатор, за да изберете желаната схема.

Инструкции

  1. Първоначална вноска: въведете сума и преизчислете в случай, че желаете да внесете първоначална вноска по кредита.
  2. Брой месеци: в най-лявата колона на таблицата са броя възможни месеци, за които може да кандидатствате, в зависимост от общата сума на кредита.
  3. Избор на схема: посочете желаната от Вас схема на плащане.
  4. Съгласие за обработка на лични данни: необходимо е да дадете своето съгласие за обработка на личните Ви данни преди да кандидатствате.


След като попълните заявката за кредит, в рамките на 1 до 2 работни дни, ще се свържем с вас с информация дали сте одобрен за кредит или не.

Заявените продукти се изпращат в рамките на 2 до 7 работни дни от датата на поръчката на място при куриера ще трябва да подпишите договора за получаване на кредит

след като проверите закупените продукти. В скучай, че продукта, който искате да закупите не може да бъде доставен до 7 работни дни, ще ви се обадим за уточнение, кога ще е наличен и ще имате право да се откажете от покупката ако датата не ви устройва.