Wolf Garten N-HB 0.85 кг Natura Bio - био-тор за листни зеленчуци и подправки

  • Предишен

    Wolf Garten N-BК 0.85 кг Natura Bio - био-тор за саксийни цветя и растения
  • Следващ

    Wolf Garten N-RO 0.85 кг Natura Bio - био-тор за рози
Wolf Garten N-HB 0.85 кг Natura Bio - био-тор за листни зеленчуци и подправки

Ефективен био тор за листни зеленчуци и подправки


N-HB e био-тор за здравословно отглеждане, енергичен растеж и богата реколта на листни зеленчуци,подправки и билки. Подпомага зрелостта и вкуса. Увеличава плодородността на почвата и подпомага растежа. Почвените организми остават напълно незасегнати, почвата води нормалния си живот и може напълно да разгърне способностите си. Основата на тора е произведена от зърнени култури и е обогатена с органични растителни добавки. Фини и лесни за разпръскване гранули с приятна миризма. Органичният градински тор Natura BIO на Wolf е разрешен без ограничение за употреба в екологичното земеделие.


Примерни разходни норми:

150 гр./м2 за всички видове листни зеленчуци и 50 гр./м2 за подправки и билки - веднъж при засаждането и веднъж по средата на периода на растеж.


Гарантирано здраве от градината!

Торовете "Natura Bio" са най новата разработка на Wolf-Garten! За създаването на "Natura Bio" са използвани само чисти възобновяеми суровини на растителна основа и гарантирано НЕ СЪДЪРЖАТ животински съставки. Отличават се с устойчивостта на техните качествени, натурални компоненти. Този тор се трансформира в почвата от микроорганизми, които се свързват с корените на растението и подпомагат приемането на хранителни вещества. Всички използвани суровини са подходящи за БИО и екологично чисто земеделие според директива - EС Directive -834/2007.

Опаковка: 0,850 кг.


Част от серията качествени био торове за зеленчуци на Wolf Garten.Технически данни:
Площ на покриване:3 м2 годишно
Тегло:0.85 кгТехнически характеристики
Тегло (кг.)0,85

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Доствавка до: 2 - 7 работни дни


 

  • 8.50лв.

Етикети: тор, био тор