STIHL Пролетна промоция

Публикувано от admin 04/03/2019 0 Коментари

Пролетна промоция на Щил 2019 г.

 

05. 03. - 23. 05. 2019 г.

 

Пролетна промоция на Щил

 

 

    С настъпването на пролетта и развитието на растенията и най-вече тревата идва време за тяхната поддръжка. Ако искате лесно и бързо да поддържате вашата зелена градина и при това без големи усилия, то логичният избор за вас са градинските уреди на STIHL. За поредна година STIHL ще предложат на клиентите си голям набор от промоционални оферти за част от богатата си гама градинска техника. Таз годишната пролетна промоция на Щил ще се проведе между 5 Март и 23 Май 2019 г. Фокуса на текущото издание на регулярните пролетни промоции STIHL и тази година ще бъдат моторните тримери, които са традиционните участници в пролетните промоции. Освен тях ще бъдат включени и косачки от изцяло новата гама модерни косачки с марката STIHL. Това са изцяло нови модели косачки, комбиниращи в себе си последните разработки на компанията в областта на машините за косене. Тези косачки идват на пазата за да заместят изключително хитовата марка косачки VIKING, която се пенсионира, остъпвайки своето място на новите модели косачки с този път с марка Щил. На клиентите ще се предоставят изгодни оферти както за хоби моторни коси и косачки за косене в малки дворове и градини, така и за тежки и мощни машини храсторези и големи моторни косачки подходящи за поддръжка на зелените пространства в големи дворове на заведения, хотели и дори паркови пространства от професионални озеленители. В следващите редове ще се опитаме да ви запознаем малко по-подробно с пролетната промоция на STIHL, артикулите включени в нея и описание на самите промоционални оферти за моторни коси и косачки.  Ще се фокусираме върху двете основни продуктови групи включени в промоцията, а имено тримери и косачки.

 

 

Моторни тримери STIHL - пролетна промоция 2019 г.

 

 

Промоция на тримери Щил

 

 

 

     Моторните тримери и храсторези са били винаги ключова част от пролетните промоции на Щил. Това са качествени и надеждни машини за бърза и ефективна поддръжка на тревните площи. Градинските тримери и храсторези STIHL могат да се справят с дългите треви и храсталаци с голяма лекота. Машините могат да бъдат оборудвани с различни ножове, дискове и корди за косене, които да задоволят всяка задача, от косене на малки тревни площи до унищожаване на обрасли жилави гъсталаци. Така че, независимо от задачата, която имате, вие разполагате с тример, моторна коса или храсторез, която да се справи с лекота с нея. Моделите моторни коси, оборудвани с двигател STIHL 4-MIX, произвеждат значително по-малко изгорели газове в сравнение с конвенционалните двутактови двигатели, което ви дава по-голяма ефективност на горивото, като същевременно намаляват въздействието върху околната среда. Също така Щил предлага широка гама от аксесоари и консумативи за всички модели градински тримери, като ножове за рязане и почистване, а също и моторни масла, предпазни средства и облекло. Там където вашата косачка не може да достигне, било то на тесен или стръмен терен, тримерите се справят с лекота. Моторните коси включени в пролетната промоция на Щил се делят на 2 основни категории:

 

 

Електрически

 

 

     Това са леки тримери предназначени за хоби градинари или за евентуално извършване на довършителни работи от професионални озеленители. Те са подходящи за косене на малки тревни площи 1- 2 пъти на седмица около дома и в двора. Нуждаят се от постоянен досъп до контактната мрежа и работят с кабел, поради тази си причина обсега им на работа е ограничен спрямо най-близкия контакт или разклонител. Промоционалните офери за електрически тримери Щил са следните:

 

 • STIHL FSE 31 - много лек и компактен електрически тример за косене на декоративни тревни площи и лехи. През тази пролет се предлага с подарък допълнителни корди за косене, за да не купувате нови корди, когато изхарчите кордите идващи с шпулата за косене на тримера.

 • STIHL FSE 52 - много лек електрически тример с диаметър на косене от 300 мм. подходящ за поддръжка на малки зелени площи във вашия двор. Тази пролет този тример идва при вас с подарък комплект допълнителни корди за косене.

 • STIHL FSE 60 - лек и практичен електрически тример с ширина на косене от 350 мм. и с мощност от 540 W. Оборудвани с този тример на Щил ще може да косите лесно тревата в по-големи дворове. Тази пролет електрическият тример идва при вас с подарък допълнителни корди за косене.

 

 

Бензинови

     Бензиновите моторни коси и храсторези представляват модери и ефективни уреди за лесно и бързо косене на тревните площи и гъсталаци. Предлагат се както хоби модели за поддръжка на зелената площ във вашия двор, така и мощни моторни коси и храсторези за поддъжка на големи ливади и паркови пространства от професионалисти. През пролет 2019 г. промоционалните оферти за бензинови тримери Щил са следните:

 

 • STIHL FS 38 - това е лека моторна коса за вашия двор, с която ще косите тревата бързо и лесно без да сте ограничени от кабел. Подходяща е за употреба 1 - 2 пъти в седмицата. Има диаметър на косене от 380 мм. Промоционалната оферта за този тример включва 5% намаление спрямо редовната му цена и подарък 20 мл. висок клас моторно масло STIHL HP.

 • STIHL FS 40 - малко по-мощният брат на FS 38. Този бензинов тример също има диаметър на косене от 380 мм., но разполага с по-мощен мотор.  Тази пролет той идва при вас с допълнителни подаръчи 1 л. моторно масло и допълнителна корда за косене.

 • STIHL FS 55 - това е универсалната хоби бензинова моторна коса. Идеалният помощник на всеки хоби градинар при косенето на трева в средно големи дворове и зелени пространства. Има диаметър на косене от 420 мм. и модерен мощен двутактов мотор. Тримерът идва при вас с 20 мл. двутактово моторно масло от Щил и 5% намаление спрямо редовната му цена.

 • STIHL FS 56 - този бензинов тример е една по-мощна версия на моторна коса FS 55. Предназначен е за хоби градинари, които изискват повече мощ и възможност на косят гъсталаци със своята моторна коса.  По време на пролетната промоция до края на Май тази моторна коса се предлага с подаръци: 1 л. моторно масло Щил HP,  1 бр. глава за косене  и 1 бр. допълнителен предпазител.

 • STIHL FS 56 C-E - тази бензинова моторна коса представлява модификация на FS 56. Разликата се състои в иновативната система за лесно стартиране ErgoStart. Тримерът идва при вас с подаръци: 1 л. моторно масло и 1 бр. глава за косене по време на пролетната промоция.

 • STIHL FS 70 C-E - това е пърият представител на категорията полу професионални и професионални мощни моторни коси на Щил предназначени за честа употреба, около 3-4 пъти седмично. Има диаметър на косене от 420 мм. и мощен двутактов мотор. През тази пролет този бензинов тример идва при вас с подаръци: 1 бр. моторно масло, 1 бр. глава за косене, 1 бр. допълнителен предпазител.

 • STIHL FS 89 - представлява мощен моторен тример с ширина на косене от 420 мм. Предназначен за чества употрева 3-4 пъти седмично, както от хоби градинари, така и от професионалисти. По време на промоцията този бензинов тример се предлага с 1 л. моторно масло и 1 бр. глава за косене.

 • STIHL FS 94 C-E - това е мощен тример за честа употреба. Тази моторна коса е идеален инстрмент за косене на гъсталаци. През пролетната Щил промоция се предлага с подаръци: 1 л. двутактово моторно масло и 1 бр. глава за косене.

 • STIHL FS 131 - представлява мощна бензинова моторна коса за честа употреба 4-5 пъти в седмицата от професионалисти и любители.  Промиционалната офера за нея включва подаръци: 1 бр. глава за косене и 1 л. моторно масло.

 • STIHL FS 240 - това е мощна професионална моторна коса за интензивно косене от Щил. Промоционалният комплект за нея включва 1 л. моторно масло и  1 бр. глава за косене.

 • STIHL FS 260 - представлява по-големият брат на хитовия модел моторна коса FS 240. Този бензинов тример разполага с по-мощен и издържлив двигател. През пролетната промоция тази моторна коса се предлага с подаръци 1 л. моторно масло, 1 бр. глава за косене и 1 бр. допълнителен предпазител.

 • STIHL FS 360 - това е представител на серията храсторези на Щил. Храсторезите представляват много мощни моторни коси с голям диаметър на косене, които освен за трева и гъсталаци, косят лесно и храсти и малки дръвчета, оборудвани с остри циркулярни дискове. Бензинов храсторез FS 360 се предлага по време на пролетната промоция с подаръци: 1 л. двутактово моторно масло от Щил, 1 бр. глава за косене и 1 бр. допълнителен предпазител.

 • STIHL FS 490 - това е най-мощният храсторез от гамата Щил предлаган в България. Представлява здрава и надеждна машина направена за интензивноа употреба от професионалисти. Пред пролетна промоция 2019 този бензинов храсторез идва при вас с подаръци: 1 л. масло STIHL HP, 1 бр. глава за косене и 1 бр. допълнителен предпазител.

 

 

 

 

Косачки STIHL - пролетна промоция 2019 г.

 

 

Пролетна промоция на косачки Щил

 

 

    

     Косачките на Щил са нова серия модерни и практични машини за косене на трева, които заменят много популярните в Европа косачки VIKING.  От пролеттна на 2019 г. спира производството на косачки и градински уреди ВИКИНГ. За всички подобни косачки ще се предлагат алтернативни модели Щил. Косачите STIHL съчетават в себе си най-модерните разработки в областта на машините за косене на трева на STIHL и VIKING.  Те представляват здрави машини с дълъг живот на експлоатация, с чиято помощ ще косите тревата в двора бързо и лесно. През пролетната промоция на Щил за 2019 г. новите косачки са включени в следните промоционални оферти:

 

 

Електрически косачки

 

    Електрическите косачки са малки и леки машини за косене на трева на площи до 500 - 600 кв. м. Те работят с кабел постоянно включен към контактнара мрежа. Характеризират се с тиха работиа и не отделят вредни газов в атмосферата докато косите тревата с тях. Промоционалните оферти за електрически косачки STIHL са следните:

 

 • STIHL RME 235 - това е малка косачка за косене на тревни площи до 300 кв. м. През пролетната помоция се предлага с 5% отсъпка спрямо стандартната си цена.

 • STIHL RME 339 - малко по-голяма косачка от модел 235, има ширина на косене от 37 см. и е подходяща за поддръжка на тревни площи до 500 кв. м. През тази пролет се предлага с 5% отстъпка спрямо стандартната си цена.

 • STIHL RME 443 - най-голямата електрическа косачка на Щил. Косачката е с ширина на косене от 41 см. и е подхояща за поддръжка на зелени площи с големина до 600 кв. м.

 

 

Бензинови косачки

 

     Бензиновите косачки на Щил са мощни машини работещи с безолвен бензин и 4-тактово моторно масло. Имат ширина на косене в диапазона 43 - 53 см. и са подходящи за косене на тревни площи с размери между 800 кв. м. и 2500 кв. м. в зависимост от модела. Сред тази категория косачки има както малки модели за хоби градинари, така и големи професионални косачки за професионалисти при поддръжката на паркови пространства. През 2019 Щил включват следните промоционални оферти за бензинови косачки в пролетната си промоция:

 

 • STIHL RM 248 - това е бензинова косачка с ширина на косене от 46 см. за поддръжка на зелени площи до 1200 кв. м. През пролетната промоция се предлага с 5% остъпка спрямо стандартната си цена.
 • STIHL RM 248 T - това е бензинова косачка с ширина на косене от 46 см. за поддръжка на зелени площи до 1200 кв. м. Оборудвана е с 1-скоростен колесен механизъм. През пролетната промоция се предлага с 5% остъпка спрямо стандартната си цена.

 • STIHL RM 253 - представлява моторна косачка с ширина на косене от 51 см. за поддръжка на зелени площи до 1 800 кв. м. Тази пролет косачката идва при вас на 5% по-ниска цена.

 • STIHL RM 253 T - има същите характеристики като модел 253 плюс 1-скоростен колесен механизъм за преодоляване на неравен терен. През пролетта бензиновата косачка се предлага с 5% отстъпка.

 • STIHL RM 443 - бензинова косачка с ширина на косене от 41 см., за оптимално косене на зелени площи до 1200 кв. м. През прлетната промоция на STIHL тази косачка се предлага с 5% намаление на цената.

 • STIHL RM 443 T - модификация на модел 443. Разполага с 1-скоростен колесен механизъм за лесно преодоляване на неравности по терена. През пролетта се предлага на намалена цена с 5%.

 • STIHL RM 448 Т - бензинова косачка с ширина на косене от 46 см. и 1-скоростен колесен механизъм. За тревни площи до около 1200 кв. м. През пролетната промоция идва при вас с 5% намаление в цената.

 • STIHL RM 448 TX - модификация на модел 448 T, тази бензинова косачка е с нов мощен и икономичен 4-тактов мотор. Предлага се през пролетната промоция с 5% намалена цена.

 • STIHL RM 545 - професионална бензинова косачка от серия 5 с ширина на косене 43 см. Ефектива при косене на тревни площи до 1 200 кв. м. През пролетта идва с 3% отстъпка от редовната цена.

 • STIHL RM 545 T - модификация на модел 545. Косачката е оборудвана с 1-скоростен колесен механизъм. С 3% намаление спрямо редовната цена до 23 - ти Май.

 • STIHL RM 650 T - професионална моторна косачка от серия 6 с ширина на косене от 48 см. за косене на тревата в големи тревни площи и паркови прстранства до 2000 кв. м. През пролетната промоция на Щил се предлага на намалена цена с 3%.

 • STIHL RM 655 V - мощна професионална бензинова косачка от серия 6 с голяма ширина на косене - 53 см. Тази косачка е предназначена за косене на големи тревни площи и паркови пространства до 2500 кв. м. През пролетната промоция на STIHL може да я закупите с 3% намаление на цената.

 

 

 

Заключение

 

     Пролетната промоция на STIHL ви предлага много богат избор от промоционални оферти на моторни коси и косачки. Сега е момента да се включите в голямото семейство собственици на уреди Щил или да замените старата си Щил машина с нова. Градинските уреди на Щил имат висока производителност и дълъг експлоатационен живот, те постигат идеалният баланс между цена и качество. Само сега купете моторна коса с допълнителни подаръци аксесоари и консумативи или косачка на намалена цена!

Коментирай