Защо акумулаторната система на Щил е най-добрата

Публикувано от admin 15/08/2018 0 Коментари

Защо акумулаторната система на STIHL е най-добрата.

Ще ви разкажем как започва бъдещето на акумулаторната горска и градинска техника.

 

за резачки на батерии от Щил

 

   Времената се промениха, а с тях заедно и батериите. Те не служат вече само за захранване на детски играчки или малки машинки. Те изцяло променят своето предназначение и вече захранват лаптопи, смартфони и дори цели автомобили.  И когато става въпрос за моторни уреди, като резачки, тримери или косачки захранвани с батерии, STIHL е на гребена на вълната на акумулаторната революция.  Универсалната акумулаторна система на Щил извежда батериите до нови върхове на производителност и надеждност. Докато другите производители бързат да пуснат на пазара акумулаторни моторни триони или акумулаторни тримери, от STIHL внимателно проектират и тестват свойте продукти.

 

Иновативна акумулаторна технология

 

     Акумулаторните батерии на Щил ви доставят цялата ви нужна мощност за да си свършите работата бързо и безпроблемно, като същевременно се нагаждат и оптимизират разхода на енергия по време на работа с акумулаторния уред спрямо натоварването, което се изисква. Батерийте от сериите AP и AK на STIHL намират златната среда между производителност и издържливост. Те са специално прокетирани от Щил и включват множество иновативни характеристики, като например LED светлини за степента на зареждане, които ви показват колко още мощност имате останала в батерията.  Също така бетериите за акумулаторни резачки, тримери и косачки са специално проектирани да издържат дълго - дори и след над 500 пъти зареждане на батерията от Щил, тя запазва над 80% от своя капацитет.  Също така акумулаторните батерии на STIHL включват вградени сензори за температура и индикатори за наблюдаване на напрежението, за да осигурят дълъг експлоатационен живот при оптимална производителност на  вашата акумулаторна батерия.

 

Проектирани да бъдат иновативни и издържливи

 

    В продължение на деситилетия STIHL са били и все още са пионер в индустрията на моторните уреди за градинтата и гората - моторни резачки, тримери, косачки. През това време компанията е представила на света редица иновативни технологии, които са се превърнали в абсолятен стандарт. Например системата за автоматично смазване на веригата на резачката, системата за автоматично спиране на веригата при загуба на контрол, системата за електронно запалване на резачка, антивибрационната система на резачките, системата за бързо опъване на веригата и много други патенти.  Иновативната акумулаторна система на STIHL черпи опит от цялата тази история пълна с вълнуващи разработки, и събира най-добрите идеи от Щил в нова иновативна серия от акумулаторни уреди.

 

Широка гама акумулаторни уреди

 

    Иновативната акумулаторна система на Щил е налична в България в две основни категории

   - акумулаторната серия Compact (AK)  - това са ефективни хоби акумулаторни уреди като резачки, тримери и косачки, които са подходящи за ползване от време на време около дома, в  двора или градината.  Предстравители на хоби акумулаторната система Compact включват резачките STIHL MSA 120, MSA 140, тример STIHL FSA 56, ножица за жив плет STIHL HSA 56, въздушната метла BGA 56 и разбира се чисто новата серия акумулаторни косачки STIHL RMA 235, 339 C. Батериите на акумулаторна система Щил Compact са AK 10, AK 20, AK 30, а зардяното устройсто е стандартно AL.

 

Акумулаторна система STIHL PRO

- акумулаторната серия Pro (AP) - това са по-мощни и издържливи акумулаторни уреди и батерии, които са подходящи за по-често и по-интензивно използване. Представители на тази серия уреди са акумулаторните резачки  STIHL MSA 160, MSA 161 T, MSA 200, тримера STIHL FSA 65, кастрачката STIHL HTA 85, акумулаторните ножици за жив плет STIHL HSA 66 и HSA 25, ножицата за клони STIHL ASA 85, както и практичният акумулаторен строителен ъглошлайф STIHL TSA 230. Да не забравим и чисто новите модели акумулаторни косачки Щил RMA 443, 448 TC, RMA 2 RT.  Батериите на акумулаторна система STIHL PRO (AP)  включват моделите: AP 80, AP 100, AP 200, AP 300, AR 1000, AR 2000, а зарядното устройство е стандартно AL.

 

Акумулаторна система STIHL PRO

 

 

        Големият избор от акумулаторни уреди, като резачки, косачки и тримери на батерии, както и големият избор на универсални батерии и зарядни устройства означава, че може да извършите множество задачи бързо и ефективно с различни акумулаторни уреди използвайки само един комплект батерии. Например сутрин може да косите тревата в градидата с акумулаторна косачкиа STIHL RMA 235, а привечер да режете дърва за огрев за зимата екипирани с резачка на батерии MSA 120, като същевременно ползвате една и съща батерия от серията AK - например AK 20 и за двата уреда.

 

Професионална мощ

 

     Професионалните озеленители и ландшафти архитекти извличат големи ползи използвайки уредите от акумулаторната система на STIHL. Те могат да работят без проблем в близост до места с наложени ограничения на шума като болници и хотели, благодарение на факта, че акумулаторните косачки и тримери са изключително тихи при работа. Професионалната серията акумулаторни батерии STIHL AP предоставя производителност на акумулаторните резачки и косачки  близка до тази на бензиновите машини, без да се занимавате със запалими течности и без неприятния шум на мотора. Нещо повече акумулаторната система на Щил е изключително екологична, акумулаторните косачки или резачки не изхвърлят никакви вредни емисии в атмосферата докато работят. А когато окомплкектовате вашия акумулаторен уред, било то акумулаторна резачка или тример, с голяма професионална батерия тип раница като AR 1000 или AR 2000 може да свършите поне половината си работа за деня само с едно зареждане.

 

Кажете "НЕ" на изхвълянето на уреди и консумативи

 

  В наши дни циклите на живот на нашите домашни или професионални уреди са все по-кратки и по-кратки. Ние купуваме, продаваме или дори изхвърляме продукти, които са били чисто нови само преди няколко месеца. Не позволявайте на вашите уреди да следват тази схема. Както всички продукти на Щил, така и акумулаторните уреди идват при вас с пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване от вашия дилър.  STIHL иска от вас да запазите вашите качествени и иновативни акумулаторни резачки, косачки, тримери или въздушни метли максимално дълго време и те да ви служат вярно и безотказно.

 

   Както се уверихте гамата акумулаторни уреди на Щил са подходящи както за домашни хоби ентусиасти, така и за професионални озеленителни фирми. Акумулаторните резачки или акумулаторните тримери ще работят тихо и без вредни емисии с производителност много близка до тази на бензиновите резачки или тримери..

Етикети:STIHL MSA FSA HTA HSA

Коментирай