BATHAL - бензинов моторен трион, шина 40 см.

BATHAL - бензинов моторен трион, шина 40 см.

Лек китайски моторен трион


Бензинов моторен трион BATHAL предназначен за рязане на дърва за огрев, рязане на клони и рязане на дървен материал при леки ремнотни дейности. Този моторен трион разполага със функция за странично опъване на веригата с инструмент. Серийното оборудване на тази китайска резачка включва още - удобна ръкохватка за ръчната спирачка, капачки, които се отварят без инструмент, система за автоматично смазване на веригата. Китайската резачка BATHAL е добър избор за бензинов трион с прилична мощност и много ниска цена. Ергономичната му ръкохватка и бензиновият двигател с мощност от 3,0 к.с. правят работата с него бърза и приятна. Тази резачка е подходяща за любители, които от време на време режат дърва или като  резерва, за хора използващи моторният си трион по-интензивно. Тази резачка се предлага в комплект с пила, ключове за монтаж и демонтаж и инструкция за експлотация включени в цената. Резачка Bathal е един качествен представител на серийте китайски резачки за дърва. ова е по-добрият избор на резачка спрямо китайски резачки Viki.

Bathal са евтини моторни триони - резачки за дърва, които ще задоволят всеки, който се нуждае от моторен трион за леки режещи задачи.

Дължина на шината на резачката е  40,0 см.


За да работите с този моторен трион е нужно да разплогате с горивна смес между бензин и двутактово моторно масло, както и с масло за смазване на веригата.


Китайски моторни резачки BathalТехнически характеристики
Дължина на шината (см.) 35,00
Мощност (kW.) 2,2 / 3,0
Тегло (кг.) 5,00
Ниво на звукова мощност dB(A) 110
Обем на резервоара за масло (мл.) 0,25
Окомплектовка 1 бр. верига 1 бр. шина
Стартиране Ръчно - лесно стартиране
Двигател тип Едноцилиндров, бензинов, двутактов с въздушно охлаждане с лесно стартиране и ефективна антивибрационна система
Обем на резервоара за гориво (мл.) 0,5
Серийно Оборудване
Странично опъване на веригата
Система за автомачино смазване на веригата
Спирачка на веригата Блокира веригата в случай на отскачане на резачката по време на работа.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Доствавка до: 2 - 7 работни дни


 

  • Производител: BATHAL
  • Модел: BATHAL 40
  • Наличност: В наличност
  • 85.00лв.

Етикети: BATHAL, Viki, трион, бензинова резачка, , лек, дом, двор, градина, резачка