ADVANCE X-TREE M - работно яке

ADVANCE X-TREE M - работно яке

Нов модел работно яке ADVANCE X-TREE M


Изцяло нова разработка - работно яке ADVANCE X-TREE M с множество полезни детайли: платки от много разтеглива материя ProElast за оптимална свобода на движенията и въздухопропускливост. Цвят черен, яркооранжев и сребрист. С възможност за поставяне на протектор за ръка. Свалящи се ръкави, раменна област от различна материя и регулируеми отвори за проветряване за приятно носене. Защита от износване посредством керамични точки на лактите. Раменната област отвън е с DotGrip защита от износване. Осигурява много добра видимост благодарение на преобладаващия сигнално оранжев цвят. Два горни предни джоба, един вътрешен джоб и един на ръкава. Тества се по KWF за устойчивост. Размер XS – XXL. Състав на платовете: лицев плат - 80% полиестер, 15% полиамид, 4% еластан. Подходящо за носене както в по-топло, така и в по-хладно време.  Яке изработено като защитно облекло при работа изискваща катерене по неравни повърхности. Това защитно яке е част от серията висок клас работни якета на STIHL. Изработено е от непромокаема дишаща материя, което го прави много подходящо за носене през летнице месеци на годината.


Характеристики:Дишаща материя

Благодарение на дишащата материя излишната топлина и пот се отделят навън, а през дрехата прониква въздух и така се осигурява необходимото температурно равновесие.
дишаща материя на щил

Висок дял на сигналния цвят

Поне 1/3 от лицевия плат на работното облекло е в сигнален оранжев цвят, което осигурява по-добра видимост и предотвратява инциденти при работа и в лоши светлинни условия.


Облекло в сигнален цвятПране на 60°C

Работното облекло на STIHL може да се пере и на 60°C. Това е важно, както от хигиенична гледна точка, така и за отстраняване на упорити петна от смола.Пране при 60 градуса


Зони от стреч материя

Използваната на места стреч материя осигурява висок комфорт при носене в зоните, където е необходима по-голяма свобода на движенията.Зони от стреч материяРегулируеми отвори за проветряване

Регулируемите отвори за проветряване при нужда могат да бъдат отваряни или затваряни. По този начин температурното равновесие може да се регулира индивидуално в зависимост от степента на физическото натоварване при работа и външната температура.


Регулируеми отвори за проветряванеЗащита от протриванеМатерия със защита от притриване


Протектор за ръкаПротекто за ръкаДишаща защита от намокряне

Непромокаема и едновременно с това дишаща материя.Дишаща защита от намокряне

Технически характеристики
Тегло (кг.)0,6
Предлагат се в размериXS-XXL
Непромокаемостотлична
МоделSlim Fit
Пране на °C40
UV-защитен фактор40+
Здравина на лицевия платотлична
Серийно Оборудване
Признато от FPAда
Отвори за проветрениеда
Защита от студдобра
Въздухопропускливостотлична
Отвори за проветряване с ципда
Еластичен лицев платда

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Доствавка до: 2 - 7 работни дни


 

  • 621.84лв.

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 61.15 лв. на месец

Етикети: STIHL, работно облекло, яке, работно яке, ADVANCE