ADVANCE - работен гащеризон

ADVANCE - работен гащеризон

Висококачествен работен панталон ADVANCE


Удобен работен гащеризон в черен-оранжев цвят от серия STIHL ADVANCE, подходящ за професионална работа с моторен трион. Иновационната му 6-слойна защита от срязване допринася за минималното тегло на плата и осигурява оптимална температура на тялото. Отличава се с надеждно подсилена срещу износване и пропускане на влага предна част. Практично работно облекло - има джоб за мобилен телефон, заден джоб с цип, джоб на бедрото и двоен джоб за инструменти, както и много широки презрамки и еластичен колан. Максимална защита от срязване при работа с моторен трион. Удобен за носене през летните месеци. Този работен гащеризон е част от серията висок клас работни гащеризони на Щил.


Характеристики:Дишаща материя

Благодарение на дишащата материя излишната топлина и пот се отделят навън, а през дрехата прониква въздух и така се осигурява необходимото температурно равновесие.
дишаща материя на щилЗащита от убождане

Изключително здравата материя предотвратява убождане от тръни.Материя със защита от убождане
Ластична материя

Ластичната материя осигурява комфорт при носене и свобода на движенията. (подобно на снимката)Яке с ластична материяЛек лицев плат

Лекият лицев плат осигурява комфорт при носене при ежедневна употреба. (подобно на снимката)Лек лицев плат


Ластичен колан на панталона

Ластичният колан създава удобство и комфорт при носене. (подобно на снимката)Облекло с ластичен коланИновативна тъкан

Вградена защита от срязване »Dyneema®« - високотехнологични тъкани с отлично качество, разработени специално за STIHL. Облеклата, изработени от тях, са по-леки, тъй като на местата, където преди са били необходими 9 слоя, същата степен на защита вече се осигурява от 6 слоя. Горният слой на тъканта »Dynamic« е изработен от еластична стреч-материя (97% полиамид, 3% еластан). Подсилената предна част на крачолите и лактите »Endura®« е здрава и водонепропусклива.


Иновативна тъкан на Щил


Лека 6-слойна защита от срязване

Облеклото с 6-слойна защита от срязване предпазва добре от срязване и е значително по-леко от това с 9-слойна защита.Материя с 6 - слойна защита


Оптимална температура на тялото

Материята със защита от срязване има около 75% по-добра въздухопропускливост (EN 9237) и около 21% по-ниска топлоизолация (ISO 5085-1) в сравнение с досегашните материи.

Оптимална температуря на тялото


Перфектно прилягаща форма

Благодарение на оптималната кройка и еластичната, до 30% - 34% разтеглива стреч-материя, всяка част от дрехата приляга точно по формата и движенията на тялото, без да стяга.

Перфектно прилягаща формаПо-добра защита от срязване

В момента, в който по време на работа моторният трион се допре до панталона с вградена защита от срязване, разнищилите се конци блокират водещото колело и трионът спира веднага. По-добрата защита от срязване дори надвишава европейските норми и гарантира още по-голяма сигурност при работа с моторни уреди.

По-добра защита от срязванеУчастъци със защита от срязване, модел А

Участъци със защита от срязване в съответствие с EN 381. Маркираните в червено участъци на панталона показват зоните с вградена защита от срязване. Това е най-застрашената предна и странична част на тялото.
Участъци със защита от срязванеТехнически характеристики
Предлагат се в размери60
МоделSlim Fit
Пране на °C60
UV-защитен фактор40+
Ниво на защита от срязванеклас 1
Брой слоеве на защитата от срязване6

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Доствавка до: 2 - 7 работни дни


 

  • 356.16лв.

Опции

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 35.02 лв. на месец

Етикети: STIHL, работно облекло, гащеризон, ADVANCE